GTA 4 Türkçe Yama İndir

Türkce İndircen Admin tarafından 15 Temmuz 2013 Pazartesi tarihinde yazılmıştır.


Merhaba oyun sever arkadaşlar. Bu yama sayesinde GTA serisinin şu anki son oyunu olan GTA 4 oyununuz %100 şekilde Türkçe olacaktır. Türkçe çeviriler yapılırken oyundaki her şey birebir çevrilmiş olup orijinal hali ile argo kelimeler mevcuttur. Paylaştığımız bu GTA 4 Türkçe yaması GTA 4′ün resmi yaması olan 1.0.7.0 güncellemesi ile uyumludur, sorunsuz çalışır. 1.0.7.0 Güncellemesine sahip değilseniz bunu oyun paylaşım sitelerinde bulabilirsiniz. Prensiplerimiz nedeniyle hiçbir yasadışı içerik paylaşmıyoruz. Dilerseniz yamanın kurulumuna geçelim.
        GTA 4 Türkçe Yama 1 570x427 GTA 4 Türkçe Yama İndir
GTA 4 TÜRKÇE YAMA KURULUMU
  1. Türkçe yamamızı kurmaya başlamadan önce GTA 4 oyununu tamamen çıkmalısınız. Ayrıca programın arkaplanda çalışmadığından da emin olunuz.
  2. Türkçe yamamızı GTA IV oyununu kurulu olduğu dizine kuracağız. Bu işlemden önce mutlaka aşağıda ismi geçen dosyanın yedeğini almayı unutmayın. ( Herhangi bir aksiliğe karşı )
  3. Aşağıdaki linkten indirdiğiniz arşiv dosya içerisindeki “american.gxt” adlı dosyayı Grand Theft Auto 4 oyununun kurulu olduğu dizindeki “C:\Program Files\Rockstar Games\” orjinal “american.gxt” dosyasıyla değiştirmelisiniz.
TÜRKÇE YAMA ÖZELLİKLERİ
Görevler %100 Türkçedir.
Menüler %100 Türkçe Haldedir
Argo,Küfürlü Kelimeler Mevcuttur :)
                                                           

1 yorum:

Sitemizde İzinsiz hicbirşey Kopyalanamaz,Yayınlandıgında Alıntı Olarak Belirtilecek...